mandag den 10. maj 2010

Cream Cheese Frosting

60 g blødt smør
125 g flormelis
1 tsk vaniliesukker
100 g neutral flødeost - fx Philadelphia

Det hele røres sammen til en luftig masse. Drop evt vaniliesukker og tilsæt istedet lidt citronsaft eller hindbær/jordbær pure.

Denne frosting bliver dejlig fast og "smelter" ikke ligesom smørcreme kan gøre. Det gør den noget lettere at arbejde med.

16 kommentarer:

  1. Hejsa -- hvordan bliver denne opskrift er den så fast at man kan sprøjte den ovenpå muffins (jeg tænker så det holder formen - syntes nemlig mange gange cheese frosting bliver tynd)

    Tak - mvh Anita

    SvarSlet
  2. Hej Anita.
    Jeg har haft held med denne opskrift rigtig mange gange.. Jeg har prøvet en enkelt gang at den bleb helt flydende.. og kan simpelthen ikke fortælle hvorfor!
    Men umiddelbart så JA - den bliver god fast og kan sprøjtes ud :)

    SvarSlet
  3. Hvis man bruger light produkter så har det en tendens t at løbe;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Præcis, light er no go til denne glasur!!!

      Slet
  4. Mmm.. Jeg lavede denne frosting i går til gulerods cup cakes.. Hold op den er lækker at arbejde med.. Super nem at lave, og nem at sprøjte på kagerne.. Tak for at du har delt denne :D

    SvarSlet
  5. Husk altid at hvis man synes den bliver for tynd, så bland mere flormelis i :)

    SvarSlet
  6. Hvis man vil sprøjte det på cupcakes, hvor mange bliver der så ca. til i opskriften? :-)

    SvarSlet
  7. Jeg vil også gerne vide hvor mange der bliver til :)
    Mvh Maria

    SvarSlet
  8. Hej Maria
    En dobbeltportion giver frosting til 12 cupcakes. Se evt den nye opskrift på Cream Cheese frosting hvor jeg har skåret lidt ned i flormelisen og smørret :)

    SvarSlet
  9. Hej...tror du at cremen vil holde sig fast natten over, (ikke skille!!) -hvis der tilsættes hindbær?
    Eller er det bedst at røre det sammen på dagen, hvor det skal bruges?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg laver altid cremen den dag jeg skal bruge den.. så synes jeg man får det bedste resultat :)

      Slet
  10. Neutralsmøreost?? Føj for den lede :-( Der skal bruges flødeost, og der er en kæmpe forskel på de 2 ting!! (Mon ikke det er en skrivefejl?)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg bruger altid philipelphia - men det kalder man nok flødeost og ikke neutral smørost.. Jeg retter det :)

      Slet
  11. brugte din opskrift for leden til at smøre kager op, men synes den bliver meget blød til opsmøring når de skal overtrækkes.. jeg tænkte så om man ikke bare kan tilsætte mere smør´? så bliver den ved hårdere når den køler ned..

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Ronja
      Denne opskrift er ikke god til at smøre kager op med, den bliver slet ikke hård nok :)
      Jeg har en opskrift til opsmøring af kager.. som fungerer rigtig godt! Prøver at se under "frosting/smørcreme" i fanen til venstre :)

      Slet
  12. Ville man kunne komme kakao i, eller ville det smage dårligt? (:

    SvarSlet