lørdag den 23. marts 2013

Påskeæg med Nougat

Så kommer de sidste varianter


I disse påskeæg er der revet skal fra en økologisk appelsin og lidt appelsinsaft


Påskeæggene er overtrukket med tempereret mørk chokolade
og drysset med hakket hasselnødder


Disse er helt almindelige påskeæg med en klar nougat i midten


Overtrukket med tempereret mørk chokolade
og drysset med sølv flager. 
Sølvflagerne har jeg set i mange kop og kande forretninger efterhånden,
så de er nemme at få fat i og meget dekorative


Fra Venstre:
- Påskeæg med pistacie og nougat i midten, drysset med hakket pistacienødder og havsalt
- Påskeæg med chokoladecrunch, drysset med guldflager
-Påskeæg med appelsin, drysset med hakkede hasselnødder
- Påskeæg med nougat, drysset med sølvflager

Ingen kommentarer:

Send en kommentar